Sakinah Ramlan















; ;
cuti sek0lah

Wednesday, 14 March 2012 | 02:21 | 0 comments
0ke , cuti sek0lah kali ni , tak banyak sanagt cgu bagy 0mwerk , heee , alhamdulillah lah kan , heheh , dapat edit-2 bl0g slalu , la0 tak , mmg takde mase nak update bl0g , cuti ni , tak pegy mana-2 unn , dud0k umah je , siap an h0mew0rk , un9 , bl0gging , tgk tb , mkn , tyt0 , dll , tu jelah yg mampu buad , b0san ? memang tak pernah lary lah kan , mmg akn menghabis kan masa depan lapt0p , mak unn dah bsg , heee :) biasa lah tuh , anak dara mak yg s0rang nih , mmg rajin , kan ? hahah ! hurm , keluar ? tak , mmg tak keluar , la0 kua un , pegy jalan-2 lah nan mebe tapi ta selalu , skunk asyik ujan je , saje tak bagy kua , cuh duk umah lateew , :)
        kerja sek0lah , setakat nih , tggl 10% je lagy tak siap , c0z tak tahu nak uat mcm mane , mathm0d , erkkk !!! susah lah ! mmg tak pndai na buad , ups , bukan tak pandai , but tak ingat lah , buku semua pada cgu , c0nt0h-2 sume ada dlm buku yg pada cgu tuh , tggl satu je , yg cgu cuh uat keje tuh lah , s0 , nak tanye sape erk ? ada sape-2 yg nak tlg tak ? nak tnya mbe-2 , umah ja0h2 , dulu adalah d0x sebelah uma , tapi skunk dea dah pindah sek0lah , tapi asa nye , b0leh je k0d lw na tanye kan ? heee :) naty lah , bile mud dtg , urmm , thats all f0e my cuti sek0lah , kb0ii ! :*




/