Sakinah Ramlan















; ;
bro0ch yang sangat c0mel+simple !

Wednesday, 30 May 2012 | 04:04 | 0 comments


hye kawan-2 , hurm , sihat tak ? tak ? al0lo , tian nya , pergy jumpa d0ktur 0ke h0ney ? takut ? apalah ! d0ktur ta makan 0rang , dia makan ubat jahh ! heheh ! *melalut* stret t0 dha p0int , untuk poz kali nih , qina nak share s0mething yang cute ! teng0k kad bawah ni :)
 0ke , bro0ch bunga ni , qina buat sendiri tahu ! hee , niaga kecik-2 je , saja nak sh0w 0ff kad bel0g ni , cantik tak ? untuk jenis macam ni , qina jual dengan harga serendah rm2.50 saja ! murah kan ? warna ? k0rang b0leh pilih , bila-2 k0rang nak pun qina b0leh kasi , b0leh q0utimm laahhh ! kecik punya hal !
ha ! untuk jenis ni pula , sama je macam bnga kad atas tadi , tapi bunga nih , qina bagy nama dia bunga matahari , qina suka jenis yg macam ni , sweet je kan ? macam qina , heheh perasan kejap ,

0ke , sh0w 0ff kad atas tadi , qina buat sendiri 0ke ! 100% handmake qina , kala0 nak , k0rang b0leh tempah dengan qina melalui bel0g qina ni , 0r dekat fB qina , apa fB qina ? tak payah garu kepala , gugur dah rambut tuh , senang je , k0rang klik sini then im qina , simple kan ? qina amek tempahan tak kira masa , h0pe k0rang suka , 

ha ! tak abiz lagy ! actually , banyak lagy tempahan yg qina amek , nak ahu apa ? tunggu di poz yg akan datang , apa ? dah tak sabar sangat ? heheh , rilex lah , k0rang pergy je dekat fB qina [link kad atas tuh] , ha dekat sini , qina ada tunjuk macam-2 jenis bro0ch , b0leh pilih nak yang ,mana , 0ke , thats all , kbaiii :)




cuti cuti di rumah

Tuesday, 29 May 2012 | 00:01 | 2 comments
hai-2 n salam-2 , lama pulak tak update bl0g kesayangn titew ni , dah berhab0kk dia , fuhhhhhhhhhhhh ! *tiup habuk dengan mulut muncung yg 0ver* hewhew , hari ni bape ai bulan eak ? urm 29 ? kan ? huh ? na mas0k bulan 6 dah ke ? aduhh , cepat nya masa berlalu , sampai dah ta ingat tarikh , sebab cuti penggal 2 dah stat !!!! awwww ! suka nya mak nyah ! heheh , *over pulak* hurm , tapi , tak bez sangat cuti kali ni , nak tahu kenapa ?
sebab ... next week , mem-2 sume nak pergy gambang , 1 bas , ramai k0d yg pergy , tapi aku tak pergy , sedeh nye rasa , sampai menangis nak pergy , tapi ayah tak bagy , sebab aku tak bape sihat lagy , takut saked datang semula , hurm , aku nak pergy jugak , 0rang lain sume pergy jalan-2 , aku ? duduk rumah je , d0x kemas umah , tyt0 makan , tuh je aktiviti aku cuti-2 mcm nih , sekali sekala nak jugak pie kua jalan-2 , ni tak , nak lepak-2 nan membe at pantai unn tak b0leh ! sumpah saked aty ! semua tak b0leh ! takan nak duduk umah je ! geram nya lah asa , jelez tgk kawan-2 pergy bercuti dgn family , kala0 tanak bawak aku pergy jalan-2 unn , bagy lah aku pergy jlan-2 dgn membe-2 , pergy gambang tuh ke , nak sangat lepak nan membe-2 , daripada duduk umah s0rang-2 , d0x kawan degan lappy je , tu unn , mak d0x beletey asyik ngadap lappy , abiz apa yg aku nak buat !!!!!! nak baca buku ? abiz sume buku at umah ni aku dah baca , nak wat 0mwerk ? tak ada !!!!! ahhhh , tenti0n lah macam ni ! baik sek0lah daripada cuti at umah yg macam hape nih !!!
sedih nye rasa hidup macam ni , terk0nk0ng , tahu lah mak n ayah sayang , tapi kala0 sayang buat aku tenti0n unn tak guna jugak , even aku dah besar kan , semakin besar semakin terk0ngkong , better simpan aku dalam penjara , biar mangga ter0z , baru aku tahu duduk diam dalam tuh , hurm apa-2 pun , tetap sayang mak n ayah :)******




/