Sakinah Ramlan















; ;
hott story

Sunday, 23 September 2012 | 04:47 | 0 comments

fuhhhhhh !!! >tiup habuk dekat belog qina< wahh, mata masuk habuk! hahah ! lama seyh tak jengok busuk aku nih. sampai dah berhabuk ! firstly nak cakap . belog nih macam dah tak berfungsi. tapi eok lagi lah. dah lama tak edit. dah lama ta update. hurmm seriusly bz lol. okayy ! lupakan. sekarang nak cerita something. banyak lol story mau kongsi.
baru-2 nih, qina MENGHADAPI UPT3. omg ! markah banyak yang turun but result stay naik. i got 2A1B2C+2C2E. hurm ! yang C+ tuh sume nye tinggal 1 makah je nak naik jadi B-. tention doeh pujuk cikgu. tak dapat jugak. btw. oke lah result nih bagy Qina. sebelum nih dapat 1A jakk ! result dalam kelas dapat num 9/41. upt lepas dapat num 15. naik la jugak kan? heee !
story yang kedua. qina tengah layan gangnam skunk ni. saja nak tengok-2. ramai jugak yang cakap bez. s0 qina layan lah sekejap. tapi baru je layann ade pulak owg cakap gangnan ni menghina Islam. tention nye lah. setiap kali ade style baru, fesyen ke, lagu ke, apa ke. mesti ada yang tak kene. perasan jugakk, sume nye menghina Islam. kadang-kadang rasa macam malaz nak layan sume tuh tapi bila dah cakap menghina islam, terpk jugak. mebi ni cara Org kaperr nak hancuss kan kitakk kan? so , wtd. layan lagu melayu sajja. hahah. biarlah apa yang org nak kata. most important. ilovemyislam! muaahh !
thats olz ! daddaa!




/