Sakinah Ramlan















; ;
bro0ch yang sangat c0mel+simple !

Wednesday, 30 May 2012 | 04:04 | 0 comments


hye kawan-2 , hurm , sihat tak ? tak ? al0lo , tian nya , pergy jumpa d0ktur 0ke h0ney ? takut ? apalah ! d0ktur ta makan 0rang , dia makan ubat jahh ! heheh ! *melalut* stret t0 dha p0int , untuk poz kali nih , qina nak share s0mething yang cute ! teng0k kad bawah ni :)
 0ke , bro0ch bunga ni , qina buat sendiri tahu ! hee , niaga kecik-2 je , saja nak sh0w 0ff kad bel0g ni , cantik tak ? untuk jenis macam ni , qina jual dengan harga serendah rm2.50 saja ! murah kan ? warna ? k0rang b0leh pilih , bila-2 k0rang nak pun qina b0leh kasi , b0leh q0utimm laahhh ! kecik punya hal !
ha ! untuk jenis ni pula , sama je macam bnga kad atas tadi , tapi bunga nih , qina bagy nama dia bunga matahari , qina suka jenis yg macam ni , sweet je kan ? macam qina , heheh perasan kejap ,

0ke , sh0w 0ff kad atas tadi , qina buat sendiri 0ke ! 100% handmake qina , kala0 nak , k0rang b0leh tempah dengan qina melalui bel0g qina ni , 0r dekat fB qina , apa fB qina ? tak payah garu kepala , gugur dah rambut tuh , senang je , k0rang klik sini then im qina , simple kan ? qina amek tempahan tak kira masa , h0pe k0rang suka , 

ha ! tak abiz lagy ! actually , banyak lagy tempahan yg qina amek , nak ahu apa ? tunggu di poz yg akan datang , apa ? dah tak sabar sangat ? heheh , rilex lah , k0rang pergy je dekat fB qina [link kad atas tuh] , ha dekat sini , qina ada tunjuk macam-2 jenis bro0ch , b0leh pilih nak yang ,mana , 0ke , thats all , kbaiii :)




/