Sakinah Ramlan















; ;
wut ever lah lo0ser !

Saturday, 14 April 2012 | 05:33 | 0 comments
haish , kenapa lah kene ada maknusia macam nih , bila dah bagy betis , peha pulak dea minx , memang nak makan kaki , kadang-2 penat jugak besabar deangan se0rang MANUSIA nih ! naik menyampah , tekak pun dah naik l0ya , hati jangan kira lah , busangggg tgk muka dea ary-2 , kala0 cantik tak apa , ni macam t0ngkang ! grrrrrrr ! maaf lah kepada sesiapa yg terasa , juz want t0 say , kala0 dah ta mampu , buat cara tak mapu , tak payah nak bajekk kaya dengan aku , suka sangat nak gebangg aku , pergy mum lah ka0 , kaya ke ka0 , nak m0t0 lah , lappy lah , pah cer0hh tad0p starangg !!! hampeh , sedar-2 lah , ka0 tuh miskin ! ha , hambek ka0 ! bukan nak menghina , tapi , cuba lah sedar diri , tak perlu malu kala0 ka0 tak mampu ! aku tak kesah lah ! 0ke , aku dah melalut , kbaii , harap ka0 berubah ,




/