Sakinah Ramlan















; ;
taken by qieynna

Saturday, 7 April 2012 | 07:27 | 0 comments
heee , amirul osman ? errr , sape tuh qina ? nak tahu ? dialah intan payung qina , yg dicinta dan menyintai , hewhew , urm , nak st0ry pasal dea pulak kali nih , firstly kenal dea , at fB jahh , kita 0rang selalu balaz-2 k0men n chat , 0ne day , dea mnx my num , 0ke , kasi je , hihi , gatal ta0 ! hahah ! lepaz pada tuh , dea selalu mch n c0l , setiap pagy , dea Akan kej0t qina untuk pergy sek0lah , c0 cweet masa tuh , tak sampai beberapa hary kenal , mirul mnx kapel nan qina , ermmm , nak time ke tanak ni ? lalala , penat jugak fikir , ermmm, tima jahh , agy unn qina tgh free , hewhew , suka cgt bila kpl nan mirul , dea ni cweet aww ! tak pernah marah-2 qina , dlm erti kata lain , dia ni bkn lah panaz baran , heee cke-2 !!! dea paham qina , n selalu puj0k qina bila qina maj0k , dea jugak clalu bagy nasihat bila qina dalam masalah , dia selalu tenangkan qina bila qina tgh kus0d , hurmmm , segala gala nya dea yg tlg urus kan , dea yg jaga qina , sebab tuh qina tyunx dea cgt-2 ,

hurmmm , aini , 7/8/2012 , genap 8 bulan kita 0rang kapel , lame kan ? tapi aini ,, cdey cgt ,, mirul marah qina , sebab semalam qina ta angkat c0l dea , byk kali dea c0l , qina tyt0 , qina tak sedar c0z uat silent , then terjaga puk0l 2 pagy , tgk f0n ada 50 mizc0l n 5 mch dr dea , eply mch dea , n tah mcm mana , ter tyt0 semula , cmpai k0l 6 pagy , terdengar bunyi alarm , penat mencari mana pergy f0n , rupanya , cmpai bwh katil dah , then bila tgk f0n , ada 118 mizc0l dr dea , subhanallah , terkej0t gila , ter0z c0l dea , tapi tak angkat , mch dea , tak eply , seharian try hubungi dea , tapi tade respon , hurmmmm , bila malam , baru lah dea eply mch , 

dea marah qina , mara cgt-2 , cmpai dea mnx put0z nan qina , dah penat qina minx maaf dgn dea , sikit unn dea tak layan , mebi dea terlalu marah ! hurmmm , apa qina nak buad ? dea bahasa kan ' ka0 , aku ' dlm mch , sumpah saked aty , sumpah cdeyh , besar cgt ke salah qina cmpai dea nak mnx put0z n mara qina mcm tuh ? hurmmmm , TAPI !!! nasib bek dea ni lemb0d aty , heee , bila puj0k punya puj0k punya puj0k , akhir nya dea tak marah dah , heeeee :) suka nya , n tak jadi put0z ! n n0w ! dah 0ke nan dea ! suka cgt !!!!!!! muahhh amirul , sayang dea ketad-2 ta0 ! jangan sent0h dea tahu ! heeee ! amirul f0rever sayang !! H0NEY TYUNX BABY KETAD-2 TAHU ! MMMMMMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH !!




/