Sakinah Ramlan















; ;
wut ever lah lo0ser !

Saturday, 14 April 2012 | 05:33 | 0 comments
haish , kenapa lah kene ada maknusia macam nih , bila dah bagy betis , peha pulak dea minx , memang nak makan kaki , kadang-2 penat jugak besabar deangan se0rang MANUSIA nih ! naik menyampah , tekak pun dah naik l0ya , hati jangan kira lah , busangggg tgk muka dea ary-2 , kala0 cantik tak apa , ni macam t0ngkang ! grrrrrrr ! maaf lah kepada sesiapa yg terasa , juz want t0 say , kala0 dah ta mampu , buat cara tak mapu , tak payah nak bajekk kaya dengan aku , suka sangat nak gebangg aku , pergy mum lah ka0 , kaya ke ka0 , nak m0t0 lah , lappy lah , pah cer0hh tad0p starangg !!! hampeh , sedar-2 lah , ka0 tuh miskin ! ha , hambek ka0 ! bukan nak menghina , tapi , cuba lah sedar diri , tak perlu malu kala0 ka0 tak mampu ! aku tak kesah lah ! 0ke , aku dah melalut , kbaii , harap ka0 berubah ,




taken by qieynna

Saturday, 7 April 2012 | 07:27 | 0 comments
heee , amirul osman ? errr , sape tuh qina ? nak tahu ? dialah intan payung qina , yg dicinta dan menyintai , hewhew , urm , nak st0ry pasal dea pulak kali nih , firstly kenal dea , at fB jahh , kita 0rang selalu balaz-2 k0men n chat , 0ne day , dea mnx my num , 0ke , kasi je , hihi , gatal ta0 ! hahah ! lepaz pada tuh , dea selalu mch n c0l , setiap pagy , dea Akan kej0t qina untuk pergy sek0lah , c0 cweet masa tuh , tak sampai beberapa hary kenal , mirul mnx kapel nan qina , ermmm , nak time ke tanak ni ? lalala , penat jugak fikir , ermmm, tima jahh , agy unn qina tgh free , hewhew , suka cgt bila kpl nan mirul , dea ni cweet aww ! tak pernah marah-2 qina , dlm erti kata lain , dia ni bkn lah panaz baran , heee cke-2 !!! dea paham qina , n selalu puj0k qina bila qina maj0k , dea jugak clalu bagy nasihat bila qina dalam masalah , dia selalu tenangkan qina bila qina tgh kus0d , hurmmm , segala gala nya dea yg tlg urus kan , dea yg jaga qina , sebab tuh qina tyunx dea cgt-2 ,

hurmmm , aini , 7/8/2012 , genap 8 bulan kita 0rang kapel , lame kan ? tapi aini ,, cdey cgt ,, mirul marah qina , sebab semalam qina ta angkat c0l dea , byk kali dea c0l , qina tyt0 , qina tak sedar c0z uat silent , then terjaga puk0l 2 pagy , tgk f0n ada 50 mizc0l n 5 mch dr dea , eply mch dea , n tah mcm mana , ter tyt0 semula , cmpai k0l 6 pagy , terdengar bunyi alarm , penat mencari mana pergy f0n , rupanya , cmpai bwh katil dah , then bila tgk f0n , ada 118 mizc0l dr dea , subhanallah , terkej0t gila , ter0z c0l dea , tapi tak angkat , mch dea , tak eply , seharian try hubungi dea , tapi tade respon , hurmmmm , bila malam , baru lah dea eply mch , 

dea marah qina , mara cgt-2 , cmpai dea mnx put0z nan qina , dah penat qina minx maaf dgn dea , sikit unn dea tak layan , mebi dea terlalu marah ! hurmmm , apa qina nak buad ? dea bahasa kan ' ka0 , aku ' dlm mch , sumpah saked aty , sumpah cdeyh , besar cgt ke salah qina cmpai dea nak mnx put0z n mara qina mcm tuh ? hurmmmm , TAPI !!! nasib bek dea ni lemb0d aty , heee , bila puj0k punya puj0k punya puj0k , akhir nya dea tak marah dah , heeeee :) suka nya , n tak jadi put0z ! n n0w ! dah 0ke nan dea ! suka cgt !!!!!!! muahhh amirul , sayang dea ketad-2 ta0 ! jangan sent0h dea tahu ! heeee ! amirul f0rever sayang !! H0NEY TYUNX BABY KETAD-2 TAHU ! MMMMMMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH !!




maaf kawan :')

Thursday, 5 April 2012 | 02:35 | 0 comments
kawan , dulu dia kawan yg sangat aku benci , sebab cara dia , sangat menyakit kan mata , perangai dia , sangat menyakitkan haty , namun ada satu yg aku suka pada diri dia , dia sentiasa mengingati allah , dan setahu aku , dia tak pernah meninggal kan s0lat malah menjauhi larangan Nya , wlpn perangan dia mcm tutt-2 , tapi dia sentiasa nasihat aku kala0 aku uat salah wlpn kadang-2 cara dia tak kene , n membuat kan aku menyampah , tapi aku tetap suka , sebab dia ikhlaz menegur , aku sentiasa h0rmatt dia , tapi sekarang , nampak nya , dia dah mula berubah , semakin lama , perangai dia semakin ter0k , malah menjadi jadi , pernah gak aku terfikir , mcm mana dia b0leh mcm tuh , dulu dia baik je , tapi skunk , dia dah 0sak , kadang ase sedih , hurmmm , lepaz nih , dah tak ada 0wg nak marah aku , dia dah bubah , dia dah tak kenal mana baik , mana buruk , dia jugak dah ulang kesilapan aku yg dulu , depan mata aku , aku cuba nasihat dia , tapi dia cakap , " alah , dulu ka0 buad jugak , s0 skunk , bagy lah cans at aku pulak ! " aku hanya mampu mencegah melalui hati , maaf kawan , aty ka0 terlalu keras untuk aku ubah , iman aku jugak tak kuat , sebab tuh , aku tak berani nak dekat an diri dgn ka0 , aku tak0t terjelimus buad kali ke-2 ,




/